Agencija za regionalni razvoj opština Kolubarskog okruga – ARROKO u sardnji sa Poslovnim fakultetom Valjevo, Univerziteta Singidunum organizuje  Konferenciju "Uspon 2013" pod nazivom “Preduzetništvo kao šansa” koja se održava u četvrtak, 28. novembra sa početkom u 11 časova. u okviru Evropske nedelje MSP (European SME Week 2013). 

Tema Konferencije USPON 2013 je ‘’Preduzetništvo kao šansa’’. Osnovni cilj Konferencije je promocija preduzetništva, tako da mladi ljudi razmotre mogućnosti sopstvenog preduzetništva kao opciju u karijeri, kao i interdisciplinarni pristup razvoju preduzetništva. 

Ovogodišnja Konferencija je događaj iz našeg kraja koji je uvršćen u Evropsku nedelju preduzetništva koja se obeležava u 37 zemlja. Najava dogadjaja se može preuzeti i sa sajta Evropske nedelje preduzetništva:
 
 
Konferenciji mogu prisustvovati postojeći i potencijalni preduzetnici, srednjoškolci, studenti, prosvetni radnici, kao i svi oni koji žele da upoznaju preduzetništvo sa aspekta: edukacije, e-learninga, uslova poslovanja, ekonomije, informacionih tehologija, turizma i hotelijerstva, menadžmenta, prava i inženjeringa.
 
 
 

 

Copyright © 2013. Arroko. Veb dizajn: Dejan Beljić