Poštovani/a,

Pozivamo Vas da uzmete učešće na 4. Međunarodnim poslovnim susretima za preduzeća iz oblasti turizma koje organizuje Nacionalna agencija za regionalni razvoj sa svojim partnerima u okviru projekta „Evropska mreža preduzetništva“. Međunarodni poslovni susreti će se održati u petak, 28. februara 2014. godine, na Beogradskom sajmu, u Hali IV, u okviru 36. Međunarodnog sajma turizma.

Cilj ovih susreta je povezivanje i uspostavljanje poslovne saradnje između preduzeća i organizacija iz oblasti turizma. Pred Vama je jedinstvena prilika da potpuno besplatno uspostavite kontakte i poslovne veze sa domaćim i inostranim tur operaterima, turističkim agencijama i organizacijama, hotelima, restoranima, hostelima, ski centrima, banjama i sl. Poslovni susreti Vam pružaju mogućnost da ostvarite direktne kontakte sa potencijalnim partnerima, da saznate novosti i trendove u turizmu, promovišete svoju delatnost i razmenite iskustva. Na 3. Međunarodnim poslovnim susretima koji su održani 22. februara 2013. godine učešće je uzelo 65 učesnika iz oblasti turizma iz više zemalja u regionu.
Međunarodni poslovni susreti predstavljaju bilateralne razgovore zainteresovanih učesnika (predstavnika preduzeća, organizacija, tur operatera i sl.) u trajanju do 20 minuta (u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika), koji treba da budu koncentrisani na predstavljanje obe strane i željene saradnje. Katalog sa poslovnim profilima svih učesnika događaja biće dostupan svim zainteresovanim stranama.
Krajnji rok za registraciju učešća je 18. februar 2014. godine.
Krajnji rok za zakazivanje bilateralnih sastanaka je 24. februar 2014. godine.
Pravila za registraciju i učešće:
1. Registracija svih preduzeća koja su zainteresovana za učešće na poslovnim susretima vrši se popunjavanjem registracionog formulara na web strani:
http://bitbe2014.talkb2b.net .
Registracija će moći da se obavi u periodu do 8. februara 2014. godine.
2. Lista prijavljenih učesnika u svakom trenutku biće dostupna na navedenoj web stranici.
3. Nakon isteka roka za registraciju učesnika, organizatori će obavestiti sve prijavljene učesnike o načinu i mogućnostima za zakazivanje i obavljanje bilateralnih razgovora.
4. Zakazivanje bilateralnih razgovora će se, takođe, obavljati elektronski, na web strani http://bitbe2014.talkb2b.net u periodu od 19. do 24. februara 2014. godine.
5. Maksimalan broj učesnika sa jedne pregovaračke strane u bilateralnim razgovorima je 2.
6. Maksimalan broj sastanaka koje jedan učesnik može da zakaže je 10.
7. Konačn raspored zakazanih bilateralnih sastanaka biće objavljen 25. februara 2014. godine na web strani http://bitbe2014.talkb2b.net i poslat svim učesnicima na e-mail adresu koju ostave u on-line prijavi.
Za sva dodatna pitanja i informacije kontakt osobe su:
Marija Nikolić +381 19 445312, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., i Siniša Tešić +381 19 445364, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Copyright © 2013. Arroko. Veb dizajn: Dejan Beljić