Razvoj konkurentnosti kroz obuku o elektronskom poslovanju za predsavnike malih i srednjih preduzeća:
 
Projekat “Razvoj elektronskog poslovanja” omogućiće predstavnicima mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika (MSPP) da povećaju svoju konkurentnost i smanje troškove poslovanja kroz korišćenje koncepta elektronske trgovine, elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija. Načini korišćenja ovih inovativnih sredstava u poslovanju biće predstavljeni na besplatnoj edukaciji o elektronskom poslovanju, koja će biti održana 22. septembra, 2015. godine  u Valjevu na Univerzitetu Singidunum (Železnička 5, Valjevo) sa početkom u 9.30 časova. 
Ova obuka organizuje se u okviru aktivnosti projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ koji finansira Evropska unija, a realizuje u saradnji sa Agencijom za regionalni razvoj opština kolubarskog okruga - ARROKO. 
Molimo Vas da potvrdite učešće na obuci najkasnije do petka, 18. septembra 2015. na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Više informacija o projektu „Razvoj elektronskog poslovanja“ možete da potražite na www.eposlovanje.biz, a za sva dodatna pitanja u vezi sa obukom možete nas kontaktirati na 011 323 5915
Copyright © 2013. Arroko. Veb dizajn: Dejan Beljić